Workshop @ColabDesignStore (NL)

Heb jij helemaal geen brei ervaring maar wil je ook je eigen Kiro vest kunnen breien? Of heb je al eerder een Kiro by ME gebreid en wil je het perfectioneren? Goed nieuws! Dat kan nu door het aanvragen van een workshop! Bij Kim haar brei workshop wordt je 1 op 1 begeleidt naar het opzetten en afwerken. Daarnaast worden alle brei technieken die je nodig hebt om een Kiro vest te kunnen breien behandeld. Je krijgt dus een gedetailleerde uitleg en de volledige aandacht die je nodig hebt!

 

Kortom een onvergetelijke luxe brei workshop ervaring, vol met gezelligheid & hapjes en natuurlijk dé brei technieken van hoe Kim dat doet.

Freericksplaats 35, Hillegersberg

Donderdag OF zondag 11u. tot max 16:30

Max. 6 personen

€375

(Prijs is p.p. Inclusief een breipakket naar keuze t.w.v €189 tot €259 , welkomstdrankje, verzorgde catering en een meet & greet met Kim Chen)

Workshop @home (NL)

Wil jij samen met je vrienden en/of familie een gezellige knitting workshop middag hebben maar dan bij jou thuis? Lees dan snel verder! Het is nu namelijk mogelijk om een workshop te plannen bij jou thuis. Geen zorgen meer over het reizen, want Kim komt met haar brei passie naar jou! Het is volledig bespreekbaar wat er in de workshop wordt behandelt. Of je nou geen brei ervaring hebt of dat je alle ins en outs wil leren van hoe je een Kiro by Kim breit..

 

Kortom, wil jij samen met je vriendinnen een onvergetelijke en leerzame brei middag hebben bij jou thuis? En dan ook nog eens profiteren van 10% korting op al jullie volgende kits? Neem dan snel contact met ons op!

 

Aan deze workshop moeten er minimaal 6 personen deelnemen, waarvan 1 de host is die ook de gezelligheid verzorgd waaronder de drankjes en hapjes. De host hoeft GEEN workshop of kit kosten te betalen!

Locatie bespreekbaar

Tijd bespreekbaar

Min. 6 personen

€399

(Prijs is p.p. Inclusief een breipakket naar keuze t.w.v €189 en een meet & greet met Kim Chen) De host hoeft GEEN workshop of kit kosten te betalen!

Boek nu!

    Quick shop
    Loading
    0
    X