Let me show you how it’s done!

Heb jij helemaal geen brei ervaring maar wil je ook je eigen designer knit kunnen breien? Of heb je al eerder een Kiro by ME gebreid maar wil je het perfectioneren? Vraag dan een brei workshop aan!

Je zult 1 op 1 door mij begeleidt worden naar het opzetten en het afwerken van de vest. Daarnaast worden alle brei technieken die je nodig hebt om een Kiro vest te kunnen breien behandeld.

Na deze brei workshop zul je thuis verder kunnen aan je Kiro by ME project! Je krijgt dus een gedetailleerde uitleg in de werkelijkheid, de volledige aandacht die je nodig hebt en deel ik ook mijn trucjes. Daarnaast kun je ook nog vele kits van dichtbij zien en voelen!

 

Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder..

De workshop vindt plaats op een donderdag of een zondag in COLAB Design Store (Hillegersberg, Rotterdam). 

Of 

Wil jij samen met je vrienden en/of familie kring een gezellige knitting workshop middag hebben maar dan bij jou thuis? Dat kan! Het is namelijk ook mogelijk om een workshop te plannen bij jou thuis. Het is volledig bespreekbaar wat er in de workshop bij jou thuis wordt behandelt. Of je nou geen brei ervaring hebt of dat je alle ins en outs wil leren van hoe je een Kiro by Kim breit..

Kortom, wil jij een onvergetelijke en leerzame brei middag hebben? En dan ook nog eens profiteren van 10% korting op jullie volgende kits? Neem dan snel contact met mij op, of boek via de contact formulier.

  Telefoon

  Dag

  Datum

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart
  X